Saturday, January 8, 2011

LAYAN SAJA LA

Bila nak menulis di blog saja datanglah mental block!  Tapi hari ini memang nekad nak buat update juga.  So layan sajalah.

Petang ni turun ke dapur awal sikit sebab ingat nak buat mee goreng.  Rupanya mee tercicir pulak.  Mungkin tak ambil beg mee selepas bayar tadi, atau tertinggal di salah satu gerai yang singgah tadi.

Maka jadilah bubur kacang.  Santan pula tak cukup lemak.  Makan sajalah!  :)


7 comments:

DDrfauziah said...

Aslmkm.
:) Tak pe ... rezeki bubur kacang la arini!

CIKDAH said...

Aslmkm.
Bubur kacang pun sedap! Hehe.

KAKIAH said...

Salam Nori.
Boleh la pada tak ada apa2. Hehe.

Zizaq said...

Salam Nori.
Kadang memang jadi gitu!
Janji ada makan ok la.

SITIJA said...

Salam kenal.
Selamat tahun baru.
Bubur kacang pun boley.

RAISA said...

Salam Nori.
Keluarga saya juga suka bubur kacang.

RAI said...

Salam Nori.
Kita ni sama agaknya ya?
Banyak cerita pun bunyi macam tak best .. tak palah, apa2 pun boleh.