Saturday, July 17, 2010

SESUAIKAN WAJAH

Rasa macam saya perlu ubah-suai wajah untuk menaikan seri.  Entah ya entah tidak.  Tapi saya rasa 'make-up' lama macam kusam saja.

Saya tengok ada blog rakan-rakan bloggers semasa jenjalan tu nampak berseri dengan pelbagai hiasan.   Tapi ada yang ringkas, tapi masih ada gaya yang menarik.

Setelah berkali-kali mencuba, akhirnya saya berpuas hati dengan rupa ini.  Saya tidak mahu yang terlalu canggih, tetapi juga tidak yang terlalu plain.  Jadi sekurang-kurangnya, setakad ini, rasanya rupa ini lebih ceria.

6 comments:

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Cantik kombinasi warna ni.

BID said...

Aslmkm.
Simple tapi cantik! :)

Nori said...

Wkmslm Datin Dr Fauziah.
Tq. Boleh share macammana dapat byk idea? :)

DDrfauziah said...

Aslmkm Nori.
:) Macam mana nak jawap tu! Entahlah ... Saya suka memerhati & juga membaca. Kita semua ada pelbagai pengalaman juga kan? So apa yg rasa nak kongsi, saya tulis saja.

mankuchai said...

Salam,

ok da tu..senang load tak berat..

Aanas said...

simple but nice...

sy pula cat umah dengan kaler terang2.. tak bagus sebenarnya, tapi tak pe lah.. umah sendri kan, cat la kot mana pun.. :)